11 juni 2015

 

Op 10 juni zijn de drie winnaars van de “Groeipapier win-actie” bekend geworden.

De “Groeipapier win-actie”

De biologisch afbreekbare zaadmatjes, oftewel “groeipapiertjes”, zijn her en der uitgedeeld in het kader van Operatie Steenbreek Leeuwarden. De zaden in het zaadmatje ontkiemen als ze in de grond worden gestopt, als ze worden bevochtigd en als de tijd rijp is. Mensen die de zaadmatjes ‘geplant’ hebben konden tot 1 juni 2015 hun foto met resultaat inleveren. Wegens het koude voorjaar hebben de plantjes nog even wat tijd nodig voordat ze gaan bloeien. Op 1 juni waren de plantjes al wel uitgekomen. Naderhand hebben we nog foto's van planten in bloei binnengekregen.

Winnaars

De drie winnaars zijn geselecteerd en ontvangen binnenkort een Intratuin cadeaukaart ter waarde van €50 of €30 of € 20. De 1e prijs is voor Atty de Boer uit Leeuwarden, de 2e prijs is voor Savanna & Naomi Hardholt uit Dokkum en de 3e prijs is voor de familie Houwing uit Lippenhuizen. Van harte gefeliciteerd! Laat de opgekomen plantjes een begin zijn tot verdere vergroening en "onttegeling" van de tuin.

Operatie Steenbreek

Wij hopen dat het succes van deze Operatie Steenbreek actie mensen heeft gewonnen voor het gedachtegoed van Operatie Steenbreek: werken aan een gezonde, mooie en dus groene leefomgeving in de stad!

Schermafbeelding 2015-06-10 om 21.13.06